Zakelijk

Naast de leukste knutselboxen van Nederland voor de particuliere markt, levert Little Creations met regelmaat maatwerk aan bedrijven. 

Ontzorg uzelf, maar vooral uw personeel door ze te verrassen met de leukste knutselbox van Nederland. Knutselen á la Hello Fresh. Wij verzorgen de activiteiten, de handleiding, de materialen en de quality time met de kinderen geeft u cadeau. 

Wij maken verschillende boxen voor diverse leeftijdscategorieën. Daarnaast zijn er boxen per kind, maar ook voor het hele gezin. 

Sinterklaas

Wij zijn nu al druk met het verzamelen van de bestellingen voor Sinterklaas. Het klinkt voor u wellicht nog ver weg, maar wij nemen het graag van u over en zorgen in November voor een mooie verrassing. Wilt u meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op of download onze brochure.

Sinterklaas cadeau personeelSinterklaas cadeau voor uw personeel

Vakantieparken

Ook tijdens de vele vakanties waarin ouders flexibel moeten zijn met de kinderen thuis is het een leuke verrassing om ze te ontzorgen en te verrassen met een attentie tijdens de vakantie. Ook aan vakantieparken leveren wij een op maat gemaakt product.

Wij verzenden onze boxen al vanaf 10 stuks. Maatwerk is mogelijk in overleg.

Wij houden graag van persoonlijk contact dus wij zijn bereikbaar op nummer
+31 655818860, maar ook op info@littlecreations.nl. 

Veel groetjes Dinja en Marlies

Deze bedrijven hebben wij o.a. al blij mogen maken met onze boxen!

Sinterklaas | Vakantieparken