Zakelijk

Wilt u echt een uniek cadeau geven aan uw personeel? Dat kan!

Ontzorg uzelf, maar vooral uw personeel door ze te verrassen met de leukste knutselbox van Nederland. Knutselen á la Hello Fresh. Wij verzorgen de activiteiten, de handleiding, de materialen en de quality time met de kinderen geeft u cadeau. 

Wij maken verschillende boxen voor diverse leeftijdscategorieën. Daarnaast zijn er boxen per kind, maar ook voor het hele gezin. In deze tijden verzorgen wij de verzending naar uw medewerkers thuis, maar wij hopen snel de mensen weer op het werk te mogen verrassen. 

Sinterklaas, vakanties en op reis? Little Creations is er voor elke gelegenheid.

Wij zijn nu al druk met het verzamelen van de bestellingen voor Sinterklaas, het klinkt voor u wellicht nog ver weg, maar wij nemen het graag van u over en zorgen in November voor een mooie verrassing. Wilt u meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op!

Sinterklaas cadeau personeelSinterklaas cadeau voor uw personeel

Ook tijdens de vele vakanties waarin ouders flexibel moeten zijn met de kinderen thuis is het een leuke verrassing om ze te ontzorgen en te verrassen met een attentie.

Heel veel mensen gaan tegenwoordig met de auto op reis en dat betekent vaak urenlang de kinderen vermaken in de auto, herkent u het? Wij hebben een autobox ontwikkeld voor vermaak op de achterbank, gericht op het land van bestemming. Wij hebben varianten voor Italië, Nederland, België, Spanje, Frankrijk of Duitsland. Bij aankomst weet iedereen veel meer over de vakantiebestemming, hoe leuk is dat!

Wij verzenden onze boxen al vanaf 10 stuks. Maatwerk is mogelijk in overleg.

Wij houden graag van persoonlijk contact dus wij zijn bereikbaar op nummer
+31 655818860, maar ook op info@littlecreations.nl. 

Veel groetjes Dinja en Marlies