Voor BSO's en Zorghuizen

Knutselen is één van de oudste hobby’s die er is en tegelijkertijd één van de grootste. Er verandert veel in knutselland, maar ook in de wensen van kinderen en begeleiders. Leid(st)ers wil meer ontzorgd worden wegens het groeiende takenpakket en missen af en toe de tijd en creativiteit om iets leuks neer te zetten. Kinderen daarentegen willen het liefst elke week nieuwe dingen uitproberen en ontdekken.

Little Creations biedt hiervoor een flexibele oplossing en verzorgt kant-en-klare knutselpakketten. Hoe werkt dit?

- Ontvang een keuzelijst met losse activiteiten
- Maak een keuze uit de lijst met activiteiten - als BSO of Zorghuis kun je ervoor kiezen om meerdere activiteiten af te nemen; van dezelfde activiteit dan wel van verschillende activiteiten
- Geef je bestelling aan ons door
- Wij zorgen ervoor dat de bestelling z.s.m. wordt verzonden

Extra informatie: elke activiteit wordt apart verpakt met een bijbehorende “menukaart” met foto’s en beschrijvingen zodat een ieder zelfstandig aan de slag kan. 

Wil je de keuzelijst ontvangen of meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via info@littlecreations.nl of via 06-55818860. 

Onderstaande een kleine selectie uit ons volledige aanbod. 

Knutselactiviteiten voor bso of zorg

Referenties:

Thomashuis Delft Centrum:

'Wij waren voor ons Thomashuis Delft Centrum al enige tijd op zoek naar activiteitenpakketten voor 8 tot 10 mensen, waar we als groep lekker mee aan de slag konden gaan. Op de website van Little Creations las ik dat zij ook aan BSO’s leveren dus we hebben snel meer informatie gevraagd, en gekregen, voor levering aan ons Thomashuis. De service, het contact, uitleg over de losse activiteiten i.p.v. boxen was snel, vriendelijk en accuraat. We hebben enthousiast 4 losse activiteiten (x8-10) besteld bij Little Creations. Het werd snel geleverd, de activiteiten zijn keurig netjes per stuk verpakt, en het is dan ook al een kadootje om ieder zijn of haar eigen zakje met spulletjes te geven, waarna ze lekker aan de slag kunnen gaan. We kijken uit naar nieuwe activiteiten en hopen dan snel weer te kunnen bestellen!'