FAQ

Voor welke leeftijden is Little Creations geschikt?

Little Creations heeft boxen voor verschillende leeftijden. De Little box is vanaf 3 jaar en de Junior box is vanaf 6 jaar.

Wat heb ik zelf nodig aan knutselmaterialen?

Little Creations zorgt dat alle producten aanwezig zijn om de activiteit te kunnen maken. Om ervoor te zorgen dat de tafel schoon blijft kun je bij ons ook een grote placemat bijbestellen. Daarnaast heb je af en toe een schaar nodig en ook die kun je online mee bestellen.

Voor hoeveel kinderen is één box geschikt?

Elke box bevat 3 verschillende activiteiten. Je kunt ervoor kiezen om de activiteiten over de weken te verdelen of de box onder meerdere kinderen te verdelen.

Kan ik de box ook cadeau doen?

Jazeker, je kunt een box bestellen en betalen en een ander afleveradres invoeren. Bij opmerkingen kan je vervolgens toevoegen dat het om een cadeau gaat en voor wie. Wij zorgen dan voor een leuke kaart erbij. 

Wat zijn de verzendkosten en de levertijden?

De verzendkosten zijn altijd € 3.75. Op maandag tot en met donderdag vóór 11.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Op de overige dagen komt de bestelling op dinsdag aan.

Hoe neem ik contact op met Little Creations?

Wij zijn bereikbaar per telefoon op maandag tot en met woensdag van 9.00 u tot 17.00 u. Op de overige dagen per whats app of mail via info@littlecreations.nl

Krijg ik vanaf nu elke maand een box?

Nee. Little Creations werkt niet met een abonnementsvorm. De box kan eenmalig worden besteld of als cadeau worden gegeven.