Ons Verhaal

Little Creations is bedacht door twee moeders; we know what’s up!

Het idee ontstond naar aanleiding van twee drukke banen, beide kids, een huishouden, een partner en de druk om daarnaast ook nog een toffe moeder te zijn. Het liefst wilden we een kant-en-klaar pakket bezorgd krijgen waarin alle ingrediënten zitten om onze kids te vermaken als wij niet werken. Dus gingen we op zoek. En vonden niet wat we zochten.

Als moeders weten wij dat ouders het tegenwoordig meer dan druk hebben. En in the end blijft tijd en aandacht uiteindelijk het recept voor geluk bij kinderen (en volwassenen). Daarbij wordt een deel van de moeders (waaronder wijzelf) weleens onzeker van andere moeders op social media. Vanwege opgeruimde huizen, de ontspannen sfeer en het beeld dat er zeeën van tijd is om van alles te ondernemen met de kinderen. Herkenbaar?

En daar is nu Little Creations! Na 7 jaar samengewerkt te hebben, kennen wij elkaar goed genoeg om te weten hoe wij onze kwaliteiten kunnen versterken. Het is onze missie om alle ouders van Nederland dat kleine beetje te ontzorgen en het leven weer een stukje makkelijker te maken!

Groetjes,
Dinja en Marlies

Knutselmoeders